avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Utilizare poza teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Utilizare poza teren

Detin un teren intravilan pe care am depozitat niste lemne,am fost atentionat de primarie cu natura inestetica a acestora,le-am cladit si le-am acoperit cu folie pt a le feri de ploaie dar tot am primit amenda.intrebarea e daca politia comunitara poate folosi acele poze in instanta si daca au dreptul sa- mi dea amenda,neavand nici-un politist local vreo diploma in estetica edilitara
Cel mai recent răspuns: tony1968 , utilizator 17:37, 12 Iulie 2018
Interesantă preocuparea Primăriei, când sunt atâtea "aspecte" de care nimeni nu se mai preocupă...
E o razbunare,mai am un proces cu ei ,ii deranjeaza ca indraznesc sa ma lupt cu ei,ideea e ca e subiectiva total ideea ca cine are curtea curata si cine nu,dar mi se pare deplasata aceasta lege,maine poimaine ne intra in casa si ne da amenda ca nu am dat cu aspiratorul,eu stiam ca politia comunitara se ocupa de spatii publice nu private

am castigat in instanta anularea pv,astept incheierea si public aici sa vedem cum ne aparam pe viitor pt procese asemanatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitarea gunoaielor ilegal ? Relu232 Relu232 Buna ziua , am tuns pomii din curte si am adunat mai multe crengi (fara alt ceva), pe care le-am pus in remorca si m-am dus intr-un loc cu mai multe buncare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Blocarea accesului spre proprietate si locuinta proprie dinumarcel dinumarcel Locuiesc intr-o localiate langa Bucuresti, si straduta pe care stau se inchide la mine in poarta. Straduta este ingusta (ceva peste 3m). Se intampla uneori ca ... (vezi toată discuția)