avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Cînd pot primi salariul și banii de concediu de odihnă neefectuat după încheierea preavizul ui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 17 Aprilie 2018
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit/obligat sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Ioanaandnan Ioanaandnan Bună ziua. Sunt noua aici. As a cea o întrebare. Lucrez într-o firma mare. Mi-am dat demisia. Maine e ultim zi de lucru pentru ca mi se termina preavizul. ... (vezi toată discuția)
Info ref: termen de plata a zilelor de concediu neefectuate, dupa incetarea contractului de munca Razvanmmihai Razvanmmihai Buna ziua, Contractul de munca a incetat pe data de 09.03.2016. Din 2015 si 2016 au ramas de plata 14 zile de concediu de odihna. In contractul de munca, ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)