avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine ma poate ajuta referitor la H.G.nr.1086/2004
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine ma poate ajuta referitor la H.G.nr.1086/2004

Articolul referitor la diurna in valuta ce se acorda personalului care desfasoara misiuni(activitati)in afara statului Roman.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotărârea Guvernului nr. 1086/2004 pentru stabilirea sporurilor specifice şi a drepturilor de diurnă, cazare şi hrană cuvenite personalului participant la misiuni în afara teritoriului statului român, nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României .
Va multumesc.Dupa experienta dumneavoastra avand in vedere faptul ca aceasta hotarare nu se gaseste in monitorul oficial ,se poate sa fie un protocol intre un minister si guvern pentru a se ascunde unele drepturi?
Sunt sigur ca acea HG cuprinde anumite drepturi care nu pot fi puse la dispozitia cetateanului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 1086/2004 florincrtr florincrtr Bună seara, am nevoie de textul HG 1086/2004, din păcate eu nu am găsit-o #-o, vă rog dacă poate cineva să mă ajute :( .. (vezi toată discuția)
Diurna externa legala scade cu 25% de la 1 iulie ? hemilio hemilio Art.2 alin 1 lit.a din Legea 118/30.06.2010 reduce cu 25% diurna externa pentru institutiile publice cu 25% pana la sfarsitul anului 2010? Daca este asa, ... (vezi toată discuția)
Calcul diurna externa craiova craiova buna ziua, lucrez la o companie multinationala de transport in departamentul comercial si plec des in calatorii de afaceri in afara Romaniei. Am remarcat ... (vezi toată discuția)