avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre firmele de recuperere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre firmele de recuperere

statul romin nu poate face nimic cu aceste firme de recuperare gen EOS ,Getback etc daca se stie ca activitatea lor sau ceea ce fac e ilegal? sau sint firme detinute de escrocii de la guvern care fac tot posibilul sa dea legi sa le fie lor bine nu noua
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:22, 17 Aprilie 2018
Statul încasează

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)
Casier asociatie proprietari ialo ialo Buna ziua, Acum trei saptamani, am fost ales presedinte al Asociatiei de Proprietari. Situatia este urmatoarea: unul din locatari a facut cerere prin care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)