avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie cu indian in Romania sau in India?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie cu indian in Romania sau in India?

Buna ziua, prietenul meu este indian ( are rezidenta romana) si avem un copil impreuna ( bineinteles recunoscut de el ) - nascut in tara.
Vreau sa ma casatoresc civil cu el. Care este diferenta ( dpdv legal) daca inchei casatoria in Romania sau in India? Daca ma casatoresc cu el in India si divortez, se aplica legislatia de la noi sau din India? Sau conteaza si tara ( India / Ro) in care aplic pt divort? Daca ma casatoresc in India, dupa legile de acolo pot pierde anumite drepturi? In cazul divortului ( pt a nu pierde custodia copilului) e mai sigur sa oficializam casatoria in Romania sau nu conteaza? Cunoasteti vreun avocat specializat in casatorii/divorturi intre cetateni romani- straini (extracomunitari)? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
cetateana123, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)
Casatoria civila cu un cetatean indian Joana77 Joana77 Buna Ziua, Prietenul meu este de cetatenie indiana si am dori sa ne casatorim civil cat mai curand in Romania.Dupa casatoria civila am dori sa plecam ... (vezi toată discuția)