avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina furata in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina furata in Germania

Bună . Am o întrebare ... dar mai întâi să vă explic.

Am dus o mașină într-un service la reparat ... a stat aproape un an în service și mecanicul ma tot mințit ca nu are timp sau ca nu a venit piesa ... Am fost plecata în România iar când am venit înapoi am avut surpriza de a vedea ca Servisul sa închis . Am încercat sa dam de mecanic aproape un an și nici o șansă . Astăzi am fost iarăși și am aflat de la cei ce sunt acuma in chirie la acel spatiu ca mașina a fost vândută ... actele si cheile sunt la mine . Ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: ContSters467148 , utilizator 07:40, 18 Aprilie 2018
Bună ziua! Faceți ce ar fi trebuit făcut de mult timp: plângere la poliție! Puneți istoricul întâmplării cu mașina pe hârtie (cât mai detaliat, dar în acelasi timp succint și organizat), copii la documentele mașinii, apoi mergeți la poliția germană să vă înregistrați plângerea. Din cele scrise, nu ar fi chiar furt, dar organele germane o vor încadra mai bine (e totuși un cod penal străin).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie prost facuta la un service auto laszlo82 laszlo82 Buna seara Anul trecut in Mai am avut n accident cu masina asigurarea rca a tras de timp cat a putut si pe urma mi am reparat masina pe casco,masina find in ... (vezi toată discuția)
Probleme rca ContSters284293 ContSters284293 Buna seara.In urma cu 2 ani am avut un accident intr-o parcare sa facut constatare amiabila masina a fost reparata in service firma de asigurari a aprobat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o întrebare...am cumpărat o mașină și proprietarul ... Seby85 Seby85 Bună ziua. O întrebare...Am cumpărat o mașină și proprietarul m-a mințit în legătură cu certificatul fiscal. Acuma a venit și a furat numerele de pe ... (vezi toată discuția)