avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua.stiu ca poprirea pe salariu poata sa ajuna pana la 1/2 din salariu,pentru 2 popriri.
As dori sa stiu ,daca am 3 persoane in intretinere procentele vor fi aceleasi.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 10:25, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Conform Codului de Procedura Civila, proprirea pe salariu pentru 2 popriri in cuantum de 1/2 din salariu se realizeaza in functie de cat realizati in fiecare luna.
Faptul ca aveti 3 persoane in intretinere conteaza la deducerea personala care scade venitul impozibil, dar poprirea de aplica salariului net realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea personala romeoiasi romeoiasi intrebarea mea este: deducerea personala se scade scade din venitul net? sau din cel de baza? am un salariu de baza de 1657,5 Va multumesc (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)
Plafonul de acordare a deducerilor personale din impozit pentru persoane in intretinere addi68 addi68 Am un copil minor, in intretinere impreuna cu sotia. Stiu ca se acorda o deducere personala din impozitul pe salariu pentru persoane aflate in intretinere, ... (vezi toată discuția)