avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

Fostul sot este obligat prin sentinta definiva la plata pensiei alimentare pe luna in curs plus din urma restante neplatite, aproximativ 8000 lei. Am depus plangere penala la politie, dosarul a ajuns in prezent in instanta, dar fostul sot a lichidat la locul de munca si a plecat in Italia. Ce sa fac? Mai pot recupera cei 8000 lei de la el? Va mai continua procesul daca el a plecat? Si il mai pot obliga in vreun fel sa plateasca pensia copilului pe luna in curs? El va lucra acolo nu stiu daca pe baza de contract sau la negru. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:21, 18 Aprilie 2018
Plângerea penală la poliția nu are ca scop recuperarea presupusei datorii.
Plângerea penală are ca scop principal condamnarea vinovatului.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere abandon de familie liviaspirea liviaspirea Buna ziua, In octombrie 2010 am depus la sectia de politie de care apartin o plangere de abandon de familie pentru neplata pensiei alimentare. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara corina1987 corina1987 in urma cu mai bine de un an, am depus o plangere impotriva fostului sot pentru neplata pensiei alimentare. nici pana acum plangerea nu a fost solutionata ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)