avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de creștere a copilului

Buna ziua as dori sa imi spuneti cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului daca venitul meu brut este 2925.Mulțumesc mult de tot
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 21 Aprilie 2018
Daca venitul brut este acelasi in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului ,atunci netul ar fi 1732 lei ceea ce inseamna o indemnizatie de 1472 lei (85% x 1732 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc Mmariaaa Mmariaaa Buna seara! Cum se calculează concediul de crestere copil daca salariul brut pe cartea de munca este de 5000 lei? (vezi toată discuția)
Indemnizația pt creștere copil se plătește din brut sau net? Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua as dori să știu dacă indemnizația Pt creștere copil se socotește din salariu brut? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Mod de calcul venit lunar realizat ca pfa - pt indemnizatia de cresterea copilului? Amelia Muntean Amelia Muntean Sunt insarcinata in 6 luni si am atat calitatea de angajata (in prezent in Concediu de risc maternal) ca si cea de PFA - traducator, inregistrata fiscala de ... (vezi toată discuția)