avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Care este impactul Legii 677/2001 asupra unui de partament Resurse Umane dintr-o institutie cu 400 angajati?
Ce formalitati trebuiesc efectuate la angajare si respectiv la transmiterea datelor in REVISAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 18 Aprilie 2018
Nu trebuie efectuate anumite formalitati ... angajarea se va face conform procedurii stabilite de care angajator.

De asemenea, angajatorilor și prestatorilor de servicii nu le revine obligația de a notifica Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru operațiunile pe care le efectuează asupra datelor cu caracter personal în vederea transmiterii și completării Registrului general de evidență a salariaților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate ca prelucreaza date cu caracter personal referentru referentru Buna ziua, O societate care are aproximativ 300 de salariati trebuie sa se inregistre undeva ca prelucreaza date cu caracter personal avand in vedere ca la ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal 10188 10188 Buna ziua, As dori sa stiu daca am o societate de consultanta si doresc sa asigur servicii de resurse umane unei terte societati, sunt obligat sa notific ... (vezi toată discuția)