avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare societate ca prelucreaza date cu caracter ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare societate ca prelucreaza date cu caracter personal

Buna ziua,
O societate care are aproximativ 300 de salariati trebuie sa se inregistre undeva ca prelucreaza date cu caracter personal avand in vedere ca la dosarul personal al fiecarui salariat exista o copie dupa cartea de identitate si datele din cartea de identitate se trec in contractul individual de munca si in Revisal? Sau o decizie interna in acest sens este suficienta?
Cel mai recent răspuns: referentru , utilizator 17:58, 14 Mai 2017
Potrivit Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, angajatorilor și prestatorilor de servicii nu le revine obligația de a notifica Autoritatea de supraveghere pentru operațiunile pe care le efectuează asupra datelor cu caracter personal în vederea transmiterii și completării Registrului general de evidență a salariaților.
[ link extern ]
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelucrarea datelor cu caracter personal danajuga64 danajuga64 Care este impactul Legii 677/2001 asupra unui de partament Resurse Umane dintr-o institutie cu 400 angajati? Ce formalitati trebuiesc efectuate la angajare si ... (vezi toată discuția)
Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Operator de date cu caracter personal-revisal TeoTea TeoTea Buna ziua! Pentru a inregistra un contract de prestari servicii pt transmitere Revisal mi se cere de la ITM dovada prestatorului ca este operator de date cu ... (vezi toată discuția)