avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ore in folosul comunității și amenda in uk
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ore in folosul comunității și amenda in uk

Am fost condamnat în UK la 200 de ore in folosul comunității și 500 de lire amenda ,pentru distrugerea unor aparate ..și mi sa spus că trebuie sa anunț dacă plec și cat stau ,ce se poate întâmpla dacă plec acasă ?

Alte discuții în legătură

Extradare in uk rex99 rex99 Am fost condamnat pt distrugere de bunuri private la 100 de ore munca in folosul comunitatii si 800 de lire amenda. Am plecat din UK inainte sa fac toate orele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut ... Jules86 Jules86 Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut la volanul unei masini fara asigurare. Mentionez ca asta s-a intamplat in Uk. A fost arestat, ... (vezi toată discuția)
Pentru cine a locuit in uk. se da urmatoarea speta. radutzublue radutzublue Rog   persoanele care au fost sau sunt in situatia urmatoare sa-mi ofere un sfat/raspuns la intrebarea mea. In 2016-2017 ajutat de un prieten si fiind la ... (vezi toată discuția)