avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut ...

Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut la volanul unei masini fara asigurare. Mentionez ca asta s-a intamplat in Uk. A fost arestat, a avut loc un proces in urma caruia a fost obligat sa plateasca o amenda si sa presteze ore in folosul comunitatii. Amenda a platit-o, a facut si cateva ore in folosul comunitatii, dar in cele din urma, a fugit in tara.Acum ar vrea sa se angajeze sofer pe comunitate, dar una dintre tarile pe care ar trebui sa le tranziteze ar fi ...bineinteles U.K. La ce consecinte sa se astepte? Ii este teama ca va fi arestat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:20, 5 Martie 2022
Daca exista emis un mandat de executare pe numele lui, atunci mandatul va fi pus in executare. Noi nu avem de unde sa stim daca s-a emis sau nu mandatul pe numele lui. Luati legatura cu un avocat de acolo, platiti 2-300 de lire si vedeti care este treaba. Nu se poate merge pe ghicite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)
Extradare in uk rex99 rex99 Am fost condamnat pt distrugere de bunuri private la 100 de ore munca in folosul comunitatii si 800 de lire amenda. Am plecat din UK inainte sa fac toate orele ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)