avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pentru cine a locuit in UK. Se da urmatoarea speta.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pentru cine a locuit in UK. Se da urmatoarea speta.

Rog   persoanele care au fost sau sunt in situatia urmatoare sa-mi ofere un sfat/raspuns la intrebarea mea.

In 2016-2017 ajutat de un prieten si fiind la inceput de drum in Uk am aplicat pt acele asa zise "Benefits" ( 50 lire/sapt )

Intre timp dupa ce au calculat ei ce si cum am primit înștiințare cum ca am de returnat aprox 4300 lire . Beneficiile au fost stopate.

Recent am primit o scrisoare de la o firmă de recuperari creante care imi ofera posibilitatea de a plati in rate saptamanal/lunar. Am sunat la ei si am decis impreuna sa platesc 40 lire lunar.Asta se intampla pe teritoriul Uk.

Intrebarea  mea ar fi pt orice avocat sau oricine specializat :

Daca decid sa mai stau 4-5 luni in UK timp in care sa platesc exact cum am promis mai sus iar dupa acest timp sa plec definitiv in Romania, nu mai vreau sa revin NICIODATĂ  in UK, ma pot gasi si in Romania ? Imi pot pune oprire la noul loc de munca din Romania sau pot fi executat silit daca am bunuri pe numele meu ?

Ce probleme pot avea in Romania daca nu platesc integral toata aceasta suma?

Multumesc anticipat pt eventualele răspunsuri .

Alte discuții în legătură

Calcul gresit indemnizatie copil S.Gheorghe S.Gheorghe Buna. Azi am primit decizia in legatura cu suma ce urmeaza sa o primesc lunar pt. indemnizatie. Voi incerca sa fiu cat de scurt si precis. Copilul s-a ... (vezi toată discuția)
Intelegere verbala - proba in instanta ? exangajat exangajat Buna ziua Am o mare problema cu un investitor din UK. Am ajuns la o intelegere verbala cu el sa accept o investitie de X lire intr-o firma pe care o vom ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune: mașini cumpărate cu credit neachitat din uk vândute în ulterior în românia. ce riscă vânzătorul dacă mașinile au fost ridicate de la noii proprietari? Ramonaele Ramonaele Buna dimineata. Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit ... (vezi toată discuția)