avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

Buna ziua ...primesc stimulent de insertie de un an si nu am beneficiat de concediul de crestere al copilului ....copilul are 1 anisor , as putea sa mai inlocuiesc stimulentul actual pe care il primesc cu concediul de crestere al copilului ? Multumesc si o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 18 Aprilie 2018
Da,puteti face o astfel de rocada... mergeti la AJPIS si intrebati ce acte va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ContSters316049 ContSters316049 Buna seara, Copilul face un 1 an pe 28 august, tatal va da o declaratie in care refuza sa stea acasa 1 luna de zile, eu pot sa-mi iau concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil Bianca_Szel Bianca_Szel Am si eu o nelamurire. Am nascut pe 6 septembrie 2012 si am optat pentru CCC pe 1 an. Caracterul job-ului nu-i permite sotului sa efectueze acel CCC de o ... (vezi toată discuția)