avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima accident

Buna ziua am fost victima unui accident rutier un șofer a ieșit după un drum fără prioritate fără să se asigure în viteză eu eram cu mașina împreună cu fiul meu de 3 ani eu n-am pățit nimic dar iel a căzut după scaunul lui și să lovit la cap si picior are hematoame care nu necesită zile de spitalizare dar pe aspect psihic nu-i bine fac terapie cu el as vrea sa cer despăgubiri materiale si morale.mașină mea să dat dauna totala copilul i sa dat un repaus de 7 zile pe aspectul infracțiuni este un dosar penal pentru încălcarea art 5712 oug19513002 dacă am înțeles bine toate numerele în prezentul act întocmit de poliția rutieră scrie avarierea automobilului si vătămare corporală a minorului aflată dreapta spate am sunat la udriste dosarul trebuie să vină vineri sau să-l termine ei nu prea am înțeles bine.întrebarea unde trebuie să mă duc pt a demara procedura si daca mai este nevoie sa achit aceea taxa de timbru având în vedere că există un dosar penal si ca reprezint minorul în calitate de parinte
Daca persoana vatamata nu o sa aiba peste 90 de zile de ingrijiri medicale, in dosarul penal se va dipune clasarea.
Aveti dreptul sa va adresati instantei civile pentru despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motociclist afacerist cristianionescu cristianionescu Buna ziua, Am lovit un motociclist in incercarea de a manevra automobilul personal la stanga. In urma constatarii politiei nu am acordat prioritate. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare din culpa Andrei29292 Andrei29292 Buna seara ! Acum cateva seri am avut si eu un incident. Ma intorceam spre casa si intr-o curba am pierdut controlul masinii, am intrat pe contrasens si am ... (vezi toată discuția)