avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incasare polita asigurare de viata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incasare polita asigurare de viata

Buna seara! As dori sa va intreb daca, in cazul unei asigurari de viata cu beneficiar unic, la ajungerea la maturitate a acesteia, din motive subiective, asigurarea poate fi incasata de catre asigurat, si nu de catre beneficiar.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Florentau, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)
Rezilierea sau vanzarea asigurarii de viata Bianca Florea Bianca Florea Buna ziua! Am incheiat acum 11 ani, impreuna cu sotul meu, asigurari de viata, fiecare avandu-l ca beneficiar pe celalalt. Acum ca am divortat, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de viata??? sogedacom sogedacom La multi ani, tuturor! vin si eu cu o intrebare:-atunci cand iti accepta banca actele pentru un credit , iti este facuta si o asigurare de viata obligatorie ... (vezi toată discuția)