avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces terasa bloc

Sunt membru relativ nou (un an ) in aceasta asociatie de proprietari . Doresc sa vad cum arata terasa blocului , cat de intretinuta este . M-am adresat presedintelui care mi-a spus ca nu am voie . Argumentandu-mi ca ma pot arunca de pe terasa . Atunci i-am spus ca urc insotit pentru cateva minute . M-a refuzat categoric .
Am sau nu am voie sa vad in ce stare este terasa ? Ce , cine reglementeaza asa ceva ?

Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
EugenM, utilizator
Cel mai recent răspuns: EugenM , utilizator 18:43, 23 Aprilie 2018
Locuiti cumva la ultimul etaj ? fiind afectat in vre-un fel de terasa hidroizolata in mod necorespunzator ?
Raspunsul presedintelui de asociatie frizeaza bunul simt
Concret terasa imobilului reprezinta parte comuna
Este de inteles rezerva presedintelui ca terasa imobilului sa nu fie accesibila ,dar in cazuri intemeiate ,in specail pentru verificarea starii tehnice a terasei se poate permite accesul persoanei interesate
Legislatia care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari este L nr 230/2007 si norma acesteia de aplicare HG nr 1588/2007
Nu , nu locuiesc la ultimul etaj . Dar, având in vedere modul de administrare / întreținere și a altor părți comune , mi-am permis să-l rog să-mi arate și mie terasa .
Și totși , cum pot proceda în continuare ca să pot vedea terasa ?

Vă mulțumesc !
Dacă fac o solicitare scrisă și nu raspunde intr-un interval de 30 zile , îl pot da in judecată ? Dacă da , unde ?

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie peste plafonul balconului de la ultimul etaj arhdy arhdy Buna ziua, Va deranjez cu o nelamurire: Plafonul exterior al balconului de la ultimul nivel (respectiv etaj 10), este parte comuna a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Sarcini/obligatii ale asociatiei de proprietari asupra condominiului cessyghe cessyghe V-as ruga sa-mi detaliati care sunt partile comune condominiului unei asociatii de proprietari si ce sarcini/obligatii ii revin acesteia referitor la ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)