avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Marire asigurare facultativa apartament cumparat prin ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Marire asigurare facultativa apartament cumparat prin prima casa? Este legala.

Am cumparat un apartament acum, 5 ani, prin programul prima casa, avand aceeasi suma de plata pt asigurarea facultativa, de 135000, anul acesta cand am fost la banca,mi s-a spus ca trebuie sa fac asigurare pt suma de 225000, ca asta e valoarea de piata, desi apartamentul a fost evaluat la valoarea de 135000' este legal ce incearca sa faca?

Alte discuții în legătură

Apartament prima casa, banca cere asigurare facultativa la valoare ... silviu1975 silviu1975 Apartament Prima Casa, banca cere asigurare facultativa la valoare mai mare decat cea contractuala Contractul de credit semnat cu banca spune clar ca eu ... (vezi toată discuția)
Asigurare pad si asigurare facultativa pentru un imobil ipotecat VandenAar VandenAar Buna ziua, In 2007 am contractat un credit ipotecar (42.150 euro) pentru un apartament cu valoarea declarata si acceptata in garantie - conform raportului de ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament pentru banca in vederea creditarii la intocmirea unui act de vanzare-cumparare parinti-copii. ady2008ady ady2008ady Buna ziua, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor prin programul Prima Casa. Am depus toate actele financiare si juridice la banca, iar evaluarea ... (vezi toată discuția)