avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AF dupa divort se desfiinteaza ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AF dupa divort se desfiinteaza ?

Dupa divort, AF-ul se desfiinteaza ? Am contract de prestari servicii, dupa divort, contractul ramane valabil sau trebuie sa imi fac PFA ? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce contracte ar trebui sa întocmească un pfa? stefan5747 stefan5747 Ce contracte ar trebuii sa întocmească un PFA daca vrea sa lucreze cu un srl? ( pfa ul sa ii faca lucrări srl ului si srl ul sa le plătească) este de ... (vezi toată discuția)
Pot sa plec din firma cand vreau eu daca am semnat un precontract pfa? mihaelasco mihaelasco Buna ziua, De o luna colaborez cu o firma cu care trebuie sa fac PFA. Insa nu mai vreau sa colaborez cu ei si deci nu mi-am facut inca PFA, am semnat doar ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai potrivita forma juridica? leonnna leonnna Buna seara. Sub ce forma juridica ar fi cel mai bine sa activez pt videochat pt a fi acoperita legal in privinta taxelor si impozitelor, dar nici sa platez ... (vezi toată discuția)