avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Codul Fiscal 2018
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Codul Fiscal 2018

Detin activitatea cu CAEN 5520. Aceasta activitate se incadreaza in art. 475 alin. 3 ? citez acest articol din codul fiscal aici- „3) Persoanele a căror activitate este înregistrată în grupele CAEN 561 - Restaurante, 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor şi 932 - Alte activităţi recreative şi distractive, potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, actualizată prin Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 337/2007 privind actualizarea Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, datorează bugetului local al comunei, oraşului sau municipiului, după caz, în a cărui rază administrativ-teritorială se desfăşoară activitatea, o taxă pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizaţiei privind desfăşurarea acestor activităţi, în funcţie de suprafaţa aferentă activităţilor respective, în sumă de:
a) până la 4.000 lei, pentru o suprafaţă de până la 500 mp, inclusiv;
b) până la 8.000 lei pentru o suprafaţă mai mare de 500 mp.” multumesc anticipat cu multa consideratie, Ioan Buruiana

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare restaurant CalinCosmin CalinCosmin Buna ziua! Am 28 ani student, am deschis un srl cu cod caen pentru restaurant , am obtinut toate autorizatiile , mai putin cea de la primarie , unde mi-au ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizare cazare buruianaioan buruianaioan Buna ziua, detin intr-o casa un apartament cu 4 camere in suprafata de 184mp util si am ajuns la primarie pentru eliberarea autorizatiei de functionare. Actele ... (vezi toată discuția)
O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)