avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum plătesc taxa judiciară de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum plătesc taxa judiciară de timbru

Bună ziua!
Sunt reclamantă într-un dosar de partaj care a fost suspendat la judecătoria Constanța și urmează ca pe 08.05.2018 să fie primul termen din recurs la Tribunalul Constanța. În citația primită mi se specifică să achit taxa de timbru de 20 lei. Având în vedere că domiciliul meu stabil este în Călărași, jud. Călărași, vă rog să îmi spuneți unde pot achita această taxă și ce trebuie să menționez în chitanță. De asemenea, vă rog să îmi spuneți cum se poate comunica instanței dovada achitării acestei taxe. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Anita Bogdan , utilizator 13:47, 19 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa o achitati la directia impozit taxe locale din localitatea de domiciliu,originalyl chitantei il transmiteti prin posta la instanta respectiva impreuna cu o cerete in care indicati nr dosar calitatea dvs si faptul ca anexati chitanta in orig.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc mult. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Plata de 2 ori a taxei de timbru judiciar ramo80 ramo80 Buna ziua, Am un proces la care am depus recurs. O data cu depunerea recursului am achitat si taxa de timbru in valoare de 225 lei (valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Citatie de la furnizor locatar locatar am primit ciatie din partea termo service sa an calitate de creditor pentru fond-somatie de plata .mai spune aici ca am obligatia de a depunde intanpinare.ce ... (vezi toată discuția)