avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se poate întîmplă cu un minor care a furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se poate întîmplă cu un minor care a furat

Ce se poate întîmplă cu un copil de 16 ani dacă a furat din supermarket guma de mestecat sprei carioci cam 130 de lei prejudiul a fost recuperat de către cei de paza Menționez va e prima data cînd face asta și cei de la poliție au anchetato fără sa fiu de fata sau sa îmi arate ce a scris in declarație plus ca nu ia dat ei sa scrie cu mina ei deși eu eram cu ia nu ma lăsat sa stau cu ia sunt ff îngrijorată nu știu ce se poate întîmplă cu copilul meu și dacă e cazul sa consult un avocat ca cei de la poliție nu au vrut sa îmi spună nimic a zis ceva de continuarea dorarului( a zis fă-i continuare ) nu știu ce înseamnă asta va rog sa ma ajutați cu un sfat sa știu ce am de făcut nu am mai avut experiențe de genul asta as face rău dacă as merge cu un avocat sa verifice ce au scris in dosar sau sa aștept pe ia a pus-o doar sa semneze și atît ei poate sa scrie ori ce nu am de unde sa știu ia luat amprente și ia făcut poze la ce ma pot aștepta aștept un răspuns un sfat Mulțumesc .
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Mirumiha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mirumiha , utilizator 10:51, 20 Aprilie 2018
nu am de unde sa știu ia luat amprente și ia făcut poze

Copilul nu a putut sa va precizeze daca a fost parcursa procedura de prelevare amprente sau daca a fost pozata?
Atat timp cat prejudiciul a fost recuperat ,nu exista antecedente penale,procurorul de caz nu va dispune declinarea competentei de solutionare in favoarea instantei de judecata
Mulțumesc va rog sa sa îmi explicați mai amănunțit este cazul sa pun un avocat sau sa mai aștept este posibil sa pățească ceva mai rău ... și ce înseamnă continuare la dosar ia a fost și foarte speriata ne mai fiind în aceasta postura ca cei de la poliție sa purtat cam urît gen intimidare și sa pierdut iar mi se pare dubios ca nu ia dat sa scrie ia .nu pot sa știu ce a scris acel polițist in declarație ia de cît a semnat și atît . In concluzie nu știu incontinuare ce sa fac încă sunt neliniștită in aceasta privința nu mai pot dormi noaptea stau cu gîndul numai la aceasta problema . Rog sa ma stăruiți ce sa fac sau la ce sa ma aștept sau dacă e cazul sa ma gîndesc așa de departe sau la ce e mai rău . Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Mirumiha, utilizator
Nu ati precizat nimic referitor la luare amprente si fotografiere
In calitate de parinte aveti dreptul sa solicitati oficial sa vi se comunice situatia copilului dv,
Avand in vedere situatia de fapt descrisa de dvs, nu se va ajunge la trimiterea in judecata, procurorul o sa dispuna o solutie de renuntare la urmarire penala.

Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va mulțumesc tuturor . Și da i sa luat amprente și ia făcut poze toate acestea mi- le-a spus copilu cei de la poliție nu mi-au arată nimic ba din potriva a țipat sa comportat foarte urît e drept ca copilul meu a gresit dar e un copil și dacă cu un copil se comporta așa dar cu cei mari sau cu cei care fac cu adevărat fapte ff grave .

Alte discuții în legătură

În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie crdi crdi Buna ziua, Tatal meu lucreaza la o fabrica si cu ceva timp in urma s-a furat ceva din fabrica. Fapta s-a intamplat seara cand erau ff putin lucratori in ... (vezi toată discuția)
Invitatie politie dupa o altercatie verbala cu un politist crlbxl crlbxl Buna ziua, Ieri, seara ma aflam intr-un bar, care ii apartine fratelui meu. Vorbeam la tejghea, cu fata care era de tura...La un moment dat, a intrat in bar ... (vezi toată discuția)