avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum trebuie sa procedez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum trebuie sa procedez

buna ziua , ma intereseaza unde as putea apela daca in 2009 am absolvit un curs de calificare manichiura pedichiura dar nu am ajuns la timp sa eliberez diploma in 2011 scoala / firma respectiva sa inchis . Si eu nu am mai dat de nimeni sa imi pot elibera diploma stiti cumva unde as putea gasi diploma ? este posibil sa o gasesc la minister ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 19 Aprilie 2018
Ati cautat lichidatorul societatii ?
am cautat directorul care era atunci si mia zis ca pe el nu il intereseaza ca trebuia sa vin atunci .
Eu vorbesc despre cel care a lichidat acea societate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Pfa - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog respectuos daca se poate sa descrieti pasii+actele+cheltuielile necesare pt deschiderea si functionarea anuala (fara probleme de ... (vezi toată discuția)
Diploma profesională italiana, echivalare Analaura20 Analaura20 Pentru angajare urgent nu reușesc sa înțeleg cum pot să-mi echivaleze sau autentifice diploma/calificarea din Italia pe care o am in romania. Am sunat la ... (vezi toată discuția)