avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imputernicire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imputernicire

se pare ca nu este asa de simplu cu imputernicirea unui alt proprietar . de ex. presedintele asociatiei din care fac parte are imputerniciri semnate fara numar ,deci face tot ce doreste cu voturile :) ? ...am avut sedinta ieri si a hotarat sa stranga 100 lei/luna pt reparatii cu vot majoritar, nici nu mai are nevoie de comitet daca are imputernicirile de la multi proprietari care nu locuiesc in bloc si face doar Adun Gen. !! e corect oare ??

Cel mai recent răspuns: adidanni , utilizator 14:48, 23 Aprilie 2018
Nu inteleg, ce este asa de rau ca se strang niste bani pentru reparatii?
Imobilul in ce an s-a construit?
Da, e f. Bine doar ca cei care sunt reprezentati prin procura nici nu locuiesc in bloc, (sunt plecati in strainatate , au inchiriat apartam.), iar restul, vreo 10 proprietari, pensionari, cu varste peste 80de ani isi investesc pensiile in blocul constr,in 1969. Sunt de acord cu fondul de reparatii este necesar , se poate strange o suma mai mica. Acum 2luni s-a incheiat o lucrare de schimbare a tevilor de apa care a costat 2000lei/apt. , in urma careia am ramas cu gauri in pereti nerezolvate , finisajul peretilor nefiind trecut in contract. In concluzie facem cum doreste sefa fara sa mai putem obiecta , iar comitetul executiv nu mai are nici un rol pt ca se fac doar adunari generale cu qvorum complet
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am dat 2200 lei pt o coloana schimbata,la un bloc cu 4 etaje.Cu pus usi de vizitare si toate reparatiile.Nu are cum sa fie 2000/ap.!!
Asa este nu am cum sa mint,avem acte.este la al 2lea contract semnat de presedinte in numele asociatiei,pe primul abia am reusit sa-l reziliem , ca a si facut rost de alta oferta care s-a aprobat in a.g. Din cauza ca detine procuri semnate de multi proprietari !! Cum sa procedez va rog sa -mi dati un sfat , ca eu nu voi da iar 100lei/ luna pt ca vrea sa schimbe niste grinzi vechi de 50ani de pe acoperis ca doar are majoritate de voturi

-Vă rog să apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj, și să nu mai scrieți integral cu majuscule. Mulțumesc-
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire adunare generala timpuriu timpuriu este nevoie de imputernicire, pantru participare la adunarea generala, a unui membru din familie a unui propietar ? (vezi toată discuția)
Adunare generala asociatie de proprietari-imputerniciri Elidor Elidor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este vreun articol in legea 230/2007 sau in Instructiunile de aplicare ale ei, care ... (vezi toată discuția)
Pentru cate persoane poate vota o persoana in sedintele de bloc? andromeda71 andromeda71 La noi in bloc sunt 10 apartamente libere, iar administratorul voteaza de fiecare data pentru cele 11 apartamente (cel personal + cele 10 libere). Blocul are ... (vezi toată discuția)