se pare ca nu este asa de simplu cu imputernicirea unui alt proprietar . de ex. presedintele asociatiei din care fac parte are imputerniciri semnate fara numar ,deci face tot ce doreste cu voturile :) ? ...am avut sedinta ieri si a hotarat sa stranga 100 lei/luna pt reparatii cu vot majoritar, nici nu mai are nevoie de comitet daca are imputernicirile de la multi proprietari care nu locuiesc in bloc si face doar Adun Gen. !! e corect oare ??
Da, e f. Bine doar ca cei care sunt reprezentati prin procura nici nu locuiesc in bloc, (sunt plecati in strainatate , au inchiriat apartam.), iar restul, vreo 10 proprietari, pensionari, cu varste peste 80de ani isi investesc pensiile in blocul constr,in 1969. Sunt de acord cu fondul de reparatii este necesar , se poate strange o suma mai mica. Acum 2luni s-a incheiat o lucrare de schimbare a tevilor de apa care a costat 2000lei/apt. , in urma careia am ramas cu gauri in pereti nerezolvate , finisajul peretilor nefiind trecut in contract. In concluzie facem cum doreste sefa fara sa mai putem obiecta , iar comitetul executiv nu mai are nici un rol pt ca se fac doar adunari generale cu qvorum complet
Asa este nu am cum sa mint,avem acte.este la al 2lea contract semnat de presedinte in numele asociatiei,pe primul abia am reusit sa-l reziliem , ca a si facut rost de alta oferta care s-a aprobat in a.g. Din cauza ca detine procuri semnate de multi proprietari !! Cum sa procedez va rog sa -mi dati un sfat , ca eu nu voi da iar 100lei/ luna pt ca vrea sa schimbe niste grinzi vechi de 50ani de pe acoperis ca doar are majoritate de voturi
-Vă rog să apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj, și să nu mai scrieți integral cu majuscule. Mulțumesc-