avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord

Buna ziua!Am cazut de comun acord cu sotul sa divortam.Totodata dorim sa impartim si bunurile pe care le detinem in comun.Este vorba de un apartament,doua case la curte si firma(50-50%).Insa,la una din case nu avem cadastru deoarece suprafata reala este mai mare cu 30mp decat in actul de proprietate.Ne am inteles ca eu sa raman cu apartamentul,iar sotul cu restul.Cum am putea proceda fara a ajunge in instanta?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 16:58, 19 Aprilie 2018
Partajul poate fi facut prin buna invoiala, la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar amisilisteanu amisilisteanu Eu sunt proprietara unui apartament dintr-o casa cu 2 apartamente. Curtea , podul si pivnita sunt in proprietate comuna cu celalalt proprietar. Am facut ... (vezi toată discuția)
Separatie de bunuri florina1967 florina1967 Buna ziua!Detin o casa la curte impreuna cu sotul meu,dar nu suntem in relatii bune.Avem act de proprietate din 1994.Am vrut sa fac cadastru,dar suprafata din ... (vezi toată discuția)
Subiect: divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)