avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Credit pentru persoanele cu handicap grav, conf. legii ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Credit pentru persoanele cu handicap grav, conf. legii 448/2006. Ce bănci acordă astfel de împrumuturi?

Va rog frumos sa imi spuneti daca stiti ce banca acorda credit pt.persoanele cu handicap grav conf.legii 448/2006,eu am sunat la unele banci si mi-au spus ca nu au in program astfel de credite si care este virsta maxima pina la care se poate acorda? Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 20 Aprilie 2018

Puteti sa primiti raspunsul de la serviciul din primarie care se ocupa de problemele persoanele beneficiare ale disp L nr 448/2006
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
Cei de la DGASPC si de la primarie nu stiu ce banci acorda credit beneficiarilor acestei legi.Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz deoarece este dreptul lui legal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credit nu poate lua decat pt modificarea locuitei pt a o adapta handicapului si pt achizitionarea unui auto adaptata handicapului. Maxim 10 mii euro pt casa pe 10 ani si maxim 15mii de euro pt masina pe 15 ani. Sunteti in acest caz ?
Daca da, trebuie sa se incadreze cu venitul pt plata ratelor, facilitatea e ca va plateste statul dobanda. Nu scrie nicaieri ca banca e obligata sa va dea, dar va da daca va incadrati cu venitul,
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divergente intre legislatie si regulament bnr kisslevente kisslevente Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu privire la cine nu respectă legislația, mai precis Legea 448/2006 actualizată, \"ART. 27 (1) Persoanele adulte ... (vezi toată discuția)
Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)
Pers cu handicap lazarica18 lazarica18 Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)