Va rog frumos sa imi spuneti daca stiti ce banca acorda credit pt.persoanele cu handicap grav conf.legii 448/2006,eu am sunat la unele banci si mi-au spus ca nu au in program astfel de credite si care este virsta maxima pina la care se poate acorda? Va multumesc!
Cei de la DGASPC si de la primarie nu stiu ce banci acorda credit beneficiarilor acestei legi.Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz deoarece este dreptul lui legal?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Credit nu poate lua decat pt modificarea locuitei pt a o adapta handicapului si pt achizitionarea unui auto adaptata handicapului. Maxim 10 mii euro pt casa pe 10 ani si maxim 15mii de euro pt masina pe 15 ani. Sunteti in acest caz ?
Daca da, trebuie sa se incadreze cu venitul pt plata ratelor, facilitatea e ca va plateste statul dobanda. Nu scrie nicaieri ca banca e obligata sa va dea, dar va da daca va incadrati cu venitul,
Pers cu handicap
lazarica18
Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)