avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sultei intre frati pentu ,in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sultei intre frati pentu ,in instanta

1. Precizare: prin Deizia ,judecatoriei /Fond, trebuie sa platesc SULTA, pentru fractiunea/IMOBIL,care mi-a fost atribuita. Am facut APEL, pentru teren, si a fost RESPINS ; Deci, trebuie sa platesc sulta.
2. Intrebari: [a]. Care este TERMENUL MAXIM PENTRU PLATA SULTEI SI, DE LA CE DATA SE CALCULEAZA: DECIZIE FOND sau DECIZIE APEL?
. CE SE INTAMPLA ,cu mine pensionar, DACA NU PLATESC SULTA ? (dat fiind ca eu nu folosesc imobilul/casa, ci vreau sa o vand?)
[c]. Este posibil/legal, sa conditionez plata sultei de gasirea unui cumparator care va "GIRA"/GARANTA plata Sultei?
[d]. Intrebare esentiala: Ce se poate intapla/legal, daca nu platesc Sulta?..............................Multumesc. Cu stima!
Cel mai recent răspuns: GLODEANU , utilizator 20:19, 20 Aprilie 2018
Dacă nu plătiți sulta, nu veți putea înscrie dreptul de proprietate asupra imobilului
Multumesc. Dar v-am intrebat si despre termenul maxim pentru plata sultei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare partaj succesoral bms bms Din 1999 până în 2002 s-a judecat pe fond, în apel și recurs un partaj succesoral. S-a adjudecat masa succesorală la o parte cu sarcina sultei. Nici ... (vezi toată discuția)
Sulta sau vanzare la licitatie asaveid asaveid in urma decesului sotului, socrii mei au introdus actiunea de partaj. care varianta este recomandata pentru impartirea bunurilor: atribuirea bunului imobil ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui imobil atribuit sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca mi se atribuie un imobil care face obiectul unui partaj si pt care sunt coproprietar cu fostul sot , pot sa-l vand singura fara acordul lui? ... (vezi toată discuția)