avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... garantie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

garantie

Buna seara, Ce garantii poate solicita sotia pt a accepta un divort prin notariat, in prezent avand un copil, un credit ipotecar impreuna in care sotia e coplatitor, luat in urma cu 5 ani (si inca 25 ramasi)...pt a prelua o alta ruda cota parte a sotiei din credit cum se procedeaza si cum se calculeaza suma ce i se cuvine ca despagubire, sotia insistand ca i se cuvine jumate din valoarea creditului total , inclusiv ceea ce nu s-a achitat inca - cum poate fi gestionata situatia in mod corect si echitabil pt a putea face un divort amiabil, daca nu ne intelegem asupra sumei ce i se cuvine sotiei ?

Alte discuții în legătură

Divort , partaj apartament cumpărat cu credit 1gabry 1gabry Daca eu am luat in credit de la banca cu sotia garant in timpul casniciei si am cumparat un apartament pe numele amundorora si nu a trecut decat un an de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei CRISTINA NEAGU CRISTINA NEAGU Buna ziua, va rog dati mi un sfat........ sunt casatorit din 2007 si am un copil de 1 an jumate. Avem o casa luata prin credit ipotecar , la care mai am de ... (vezi toată discuția)
Preluare credit ipotecar emiliana76 emiliana76 Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul ... (vezi toată discuția)