avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Desire indemnizatiei crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Desire indemnizatiei crestere copil

Marindu-se minimul de o luna lucrat la 6 luni, este vorba strict de Romania 6 luni sau se pot constitui din 2 in ue si 4 in Rom ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 20 Aprilie 2018
Nu se intelege mesajul dvs. ... detaliati cat mai clar problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)
Munca la negru in italia cosmas cosmas am lucrat la negru in roma mai bine de 8 ani.patronul este roman cu firma inscrisa in italia.mi-a tot promis un contract de munca dar nu sa intamplat nimic.am ... (vezi toată discuția)
Casatoria internationala... valabila? ms2009 ms2009 O casatorie intre un cetatean roman si unul canadian inregistrata in finlanda, in urma cu 2 ani este valabila? Mentionez ca ea nu a fost inregistrata in ... (vezi toată discuția)