avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare contorizare gaze de catre asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare contorizare gaze de catre asociatie

Buna ziua . Administratorul asociatiei poate respinge cererea solicitantului pentru montarea contor gaze ,motivand aceasta prin faptul ca persoana are penalitati la intretinere in valoare de X lei ? Consider ca este un abuz din partea acestuia , administratorul avand calea legala pentru recuperarea penalitatilor( motivul neachitarii acestei sume face subiectul unei povesti mai lungi ,cu erori de calcul din partea administratorului si recunoscute cu mii de scuze etc) Am obtinut acordul locatarilor dar ,cu toate ca sunt la zi cu plata intretinerii ,nu stiu cum pot rezolva aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:13, 20 Aprilie 2018
Administratorul dvs. face Legea in asociatie? Omu' nu are acest drept. Discutati cu presedintele as. prop.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la intretinere din cauza gazului citit gresit Robert_tm Robert_tm Buna. anul trecut in septembrie ne-am mutat in apartamentul unei rude, nu suntem proprietari, nu platim chirie. este un ap cu 2 camere fara centrala sau ceas ... (vezi toată discuția)
Contorizare individuala gaze naturale mianname mianname As dori sa aflu de ce asociatia de proprietari de care apartin nu isi da acordul pentru contorizarea individuala a consumului de gaze naturale, motivand faptul ... (vezi toată discuția)
Debransare impusa Marina D Marina D Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de 36 apartamente din care 7 ap sunt debransate cu contor individual de gaze, folosind o alta teava de gaze decat cea de ... (vezi toată discuția)