avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren dobandit de mostenitori prin sentinta ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren dobandit de mostenitori prin sentinta judecatoreasca

Care este următorul pas după înregistrarea terenului (intravilan), atribuit moștenitorilor prin sentință judecătorească? Am înțeles că trebuie să primească număr cadastral nou. Cum trebuie să procedăm?
Cel mai recent răspuns: Andreas68 , utilizator 19:49, 23 Aprilie 2018
Angajați un inginer de cadastru autorizat, din lista OCPI local ([ link extern ] ).
Acesta va face măsurătorile și va depune documentația pentru întabulare.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
adriandimitriu, utilizator
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru intabularea unui teren dintr-un judet ma pot adresa unui birou de cadastru din alt judet? iulianadonose iulianadonose Vreau sa fac intabularea unei suprafete de teren intravilan aflat pe teritoriul unei localitati din jud. Galati,ma pot adresa unei unitati cadastrale din alt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)