avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Resedinta.Domiciliu stabil.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Resedinta.Domiciliu stabil.

Daca locuiesc intr o alta localitate decat cea din buletin la o ruda deoarece in aceasta localitate am serviciul asta inseamna ca aici trebuie declarat domiciliul "in fapt"?Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:11, 7 Mai 2018
buna ziua!Vreau sa imi stabilesc resedinta intr un sat la bunicul meu.De ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc cu actele?Daca bunicul meu nu poate merge cu mine pt ca este invarsta ce sa fac?Va multumesc!!
Buna ziua!
V-am dat deja raspunsul la aceste intrebari in urma cu ceva zile! Recititi raspunsurile mele anterioare si veti gasi ceea ce nu stiti azi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere rezidenta in romania Ardelean Iulia Ardelean Iulia Buna ziua, am o prietena nascuta in Romania, de la varsta de 6 ani a locuit timp de 50 ani in Israel, acum doreste sa se intoarca in Romania. Are dubla ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre o persoana fizica si un ii spidii99 spidii99 Am inchiriat un imobil,cu contract de inchiriere inregistrat la anaf pentru am deschide un ii,intro alta localitate fata de cea de domiciliu. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)
Viză de flotant Mădălina Alexandra D Mădălina Alexandra D Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. ... (vezi toată discuția)