avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renuntare la calitatea de asociat si administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renuntare la calitatea de asociat si administrator

Buna ziua
Societatea este constituita din 2 asociati cu parti egale care au si calitatea de administratori ai societatii. Unul din asociati doreste sa se retraga efectiv, sa renunte la calitatea de asociat si administrator si sa nu mai aiba nici o legatura cu societatea. Se poate acest lucru avand in vedere ca societatea a accesat fonduri nationale Start Up Nation si se afla in procesul de implementare? Daca da, care este procedura si ce trebuie facut?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt unic administrator al unui srl care a accesat ... dragoescuanca dragoescuanca Bună ziua! Sunt unic administrator al unui SRL care a accesat în trecut o forma Start up Nation. Pe numele societății este un salon cosmetic. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl si punct de lucru Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)