avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua! Sunt unic administrator al unui SRL care a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua! Sunt unic administrator al unui SRL care a accesat ...

Bună ziua!
Sunt unic administrator al unui SRL care a accesat în trecut o forma Start up Nation. Pe numele societății este un salon cosmetic. As vrea sa renunț la societate, sa o închid. Fiind fata datorii și alte obligații, ce se va întâmpla cu spațiul? Cum poate rămâne pe numele meu personal?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:56, 4 Septembrie 2023
Este nevoie de mai multe informatii pentru a va raspunde. Trebuie vazut in concret cine este proprietarul spatiului - dvs ca persoana fizica sau societatea? Daca este societatea, imobilul este in capitalul social sau nu? Ziceti ca sunteti administrator, dar sunteti si asociat unic?
La modul general, dupa finalizarea procedurii de inchidere a societatii, bunurile trec in proprietatea asociatilor, dar ne puteti contacta pentru o discutie concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare capital social firma neaprobata. Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am depus dosar inregistrare s.r.l.-d la reg. comertului. Nu s-a aprobat. Mai pot recupera cei 200 lei capital social depusi banca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare firma xsonia xsonia Buna ziua. Ma intereseaza sa infiintez care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu autoturisme . Cum o infiintez ,care sunt taxele etc. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Renuntare la calitatea de asociat si administrator Maria Sima Maria Sima Buna ziua Societatea este constituita din 2 asociati cu parti egale care au si calitatea de administratori ai societatii. Unul din asociati doreste sa se ... (vezi toată discuția)