avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... consilier/ avocat cu plata la sfarsit?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

consilier/ avocat cu plata la sfarsit?

Avem un litigiu comercial,
noi fiind pagubitii,
dar nu avem posibilitatea financiara
de a angaja un avocat.

Exista posibilitatea stabilirii unei relatii
de colaborare cu un jurist care sa ne reprezinte,
plata urmand a se face
ca parte din prejudiciul recuperat?

Cum pot gasi un astfel de avocat?
Cel mai recent răspuns: Alina Manciu , Avocat 18:15, 19 Martie 2006
Mai greu. De regula se plateste macar un onorariu partial. Obligatia avocatului este una de diligenta, iar nu de rezultat. Daca eu muncesc un an de zile, obtin o solutie buna, dar nu pot sa execut debitorul, din diferite motive, ce fac?
Avocat???:)) nu cred...
Poate... un consilier juridic...insa cu acesta trebuie sa incheiati un contract de munca PART -TIME (minim 2h/zi).
Plata la sfarsit?...sa fim seriosi!:D
ssa intzeleg ca, un agricultor nu ar trebui sa manince decizt la strinsul recoltei????#-o
Vai si jale in aceasta situatie!=D>
Trimite-mi mai multe amanunte despre speta ta pe alinam@flash.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare jurist prin contract de colaborare ioana_mne ioana_mne Buna ziua! Am o intrebare la care nu am reusit sa gasesc un raspuns :) sper sa il gasesc aici. Eu am terminat facultatea de drept , deci sunt jurist, iar acum ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic poate fi angajat la doua firme? anely_gy anely_gy As dori sa angajez la firma un consilier juridic in part-time (2 ore/zi). Acesta este angajat cu norma intreaga la o institutie tot pe postul de Consilier ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract colaborare LOPY LOPY Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)