avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Arhiva de consolidati blocuri afectate de cutremurul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Arhiva de consolidati blocuri afectate de cutremurul din 1977

Are cineva idee unde se poate gasi arhiva Trustulului de Constructii Industriale si Agrozootehnice Grup Santiere Bucuresti-Sud referitoare la dosarele blocurilor reabilitate dupa cutremuruilui din 1977?

Multumim,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:05, 20 Aprilie 2018
Documente pentru reabilitare se pot obtine inclusiv de la serviciul urbanism din cadrul primariilor teritoriale care au emis autorizatia de consolidare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati ! nici arhivele nationale nu ... nicoletanicoleta nicoletanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva? Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Trustul de constructii industriale si ... (vezi toată discuția)