avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati !
Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A Bucuresti Grup santiere Pipera/Baneasa.
Unde sa mai merg ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 25 Mai 2021
Trustul de constructii industriale si agrozootehnice Bucuresti municipiul Bucuresti a fost preluat de catre Ministerul Constructiilor Industriale -Centrala-antrepriza generala de constructii industriale Bucuresti in 1984.

Tot la arhivele nationale sa incerc sa intreb ?
Incercati la sediul central
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)