avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati !
Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A Bucuresti Grup santiere Pipera/Baneasa.
Unde sa mai merg ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 25 Mai 2021
Trustul de constructii industriale si agrozootehnice Bucuresti municipiul Bucuresti a fost preluat de catre Ministerul Constructiilor Industriale -Centrala-antrepriza generala de constructii industriale Bucuresti in 1984.

Tot la arhivele nationale sa incerc sa intreb ?
Incercati la sediul central
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)