avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre boala....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre boala....

Unui bolnav de scleroza multiplă cu gradul doi de invaliditate i se poate acorda gradul trei in cadrul comisiei de examinare ?.....sau exista o prevedere legală prin care boala această se încadrează în gradul doi...?!

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gabitza_36 gabitza_36 buna,am 39 ani sunt bolnava de scleroza multipla am o pensie de handicap grad 2 accentuat,in prezent lucrez am o vechime de 17 ani dar aceasta boala fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si incadrare in grad de handicap in acelasi timp geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tatal meu in varsta de 52 ani are mari probleme de sanatate, respectiv sufera de scleroza multipla, ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate GeorgeFloresti GeorgeFloresti Buna ziua, Sora mea in varsta de 39 ani, este bolnava, fiind diagnosticata cu scleroza multipla in placi, fiind incadrata cu o norma de 4 ore. Ea are o ... (vezi toată discuția)