avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bunurile firmei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bunurile firmei

Buna,

Cum pot afla ce bunuri mobile, imobile, bani, etc. are o firma? Pot afla de undeva acest lucru? si daca da, cat ar costa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:57, 31 Octombrie 2009
incercati, contra taxele legale, sa luati de la ORC-ul sau directia de finante locale informatii financiare despre aceasta firma- bilantul, balanta se depun la aceste instututii.
ca sa nu umblati degeaba verificati ultimul bilant depus pe site-ul www.mfinante.ro si vedeti ce valoare au activele si pasivele ... sa stiti cam ce cautati
Am incercat si eu, la ORC si m-a costat 7 lei, insa nu mi-a zis nimic nou, decat ce era publicat si pe Recom, deci, putin probabil sa aflii ce te intereseaza.

Cad despre Finante, acolo n-am incercat, insa m-ar interesa care-s taxele sa aflii de la Finante ce bunuri are un debitor-societate comerciala.
Cad despre Finante, acolo n-am incercat, insa m-ar interesa care-s taxele sa aflii de la Finante ce bunuri are un debitor-societate comerciala.

nu puteti afla !!
Bilantul este singurul document public si din el aflati in sinteza daca are sau nu active , profit sau pierdere, casa+banca.
Este adevarat ca ultimul bilant este cel de la 31.12.2008 iar pana acum sau intamplat multe.
Nu aveti o calitate oficiala pentru a afla mai multe.
Pentru ce va intereseaza ??
este posibil sa gasiti ceva informatii la ORC.

Alte discuții în legătură

Firme aurel_potra aurel_potra cum aflii daca o firma este inchisa? (vezi toată discuția)
Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant zz7even zz7even in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din ... (vezi toată discuția)