avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registrul comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registrul comertului

un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat costa?

Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:05, 27 Martie 2007
dorinv, vad ca stii sa folosesti internetul!!!
vezi pagina onrc.ro: gasesti tot ce vrei...chiar mai mult!!!:))

da' poti sa-mi spui te rog(numai daca vrei!), executorul e din Iasi ?
nu e din Iasi. Am consultat site-ul onrc insa nu am gasit informatii referitoare la asa ceva.Din pacate. Daca gaseam, nu mai abuzam de rabdarea voastra.
vezi ca poti sa faci cererea de informatii si on line, da' tot ai de umblat si asteptat!
asa ca mai bine mergi direct la ei, vorbesti frumos si...poate primesti informatiile mai repede.
oricum...puturos executor( de fapt, cam toti fac la fel!!!) in mod normal asta-i treaba lui!

sa vedem: ai identificare firma(cam tot despre firma, informatii din bilanturile anuale depuse la ei) = 3 lei, apoi 0.85 pt. fiecare alt gen de informatie(printre care si durata de activitate,etc): raport istoric firma 20 +3.....
cel mai bine fa o cerere, mergi cu ea la orc, iti spun ei pe loc cit costa, platesti, da-i si o taxa de urgenta , parca 25 lei...si ai rezolvat treaba executorului!!!:))
succes!!!



un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat costa?

Multumiri.


- este model de contract pe recom online www.recom.onrc.ro si tot acolo poti accesa gratuit firme, dar daca iti trebuie detaliat, trebuie sa completezi contractul
- in prima faza, platesti 300 RON, iti arata ei acolo cum sa faci.
- acceseaza www.mfinante.ro (gratuit) sectiunea "persoane juridice" si afli cam tot despre o societate acolo, in afara de asociati si administratori
Cauta pe Ministerul Finantelor publice la persoane juridice si apoi pe saitul Buletinului insolventei.
Acolo gasesti tot ce te intereseaza.
Pt. oficial soliciti date de la orice ONRC.
Da eu inca nu am gasit ubn astfel de executor care sa ma puna sa fac eu cercetarile#-o
Eu le fac oricum anticipat pt. ca nu vreau sa le dau bani mocaX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor alejandraa alejandraa buna...am si eu o intrebare..nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc. vreau sa plec la lucru in strainatate...am fost contactata de o firma...firma este ... (vezi toată discuția)
Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)
Stie cineva un site unde ma pot abona pentru a consulta date despre firme? ContSters69724 ContSters69724 am o problema, nu stiu unde sa gasesc un site care sa-mi permita sa scot date despre firme, gen certificat constatator emis de Registrul Comertului. am ... (vezi toată discuția)