avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stie cineva un site unde ma pot abona pentru a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stie cineva un site unde ma pot abona pentru a consulta date despre firme?

am o problema, nu stiu unde sa gasesc un site care sa-mi permita sa scot date despre firme, gen certificat constatator emis de Registrul Comertului. am incercat pe site-ul ONRC, dar nu ma descurc. imi dau doar putine date.
stiu ca exista ceva de genul asta, platesti o suma si primesti toate datele.
daca stie cineva, astept raspuns.
www.recom.ro
Pe site-ul indicat de Andreea obtii cele mai corecte informatii fiind site-ul ONRC.
Se ncheie un contract. Nu mai stiu suma . Vreau doar sa-ti spun sistemul.
La incheierea contractului platesti o suma . ex. 300 lei.
Folosesti site-ul si Recom iti factureaza cat ai consumat, astfel incat suma initiala sa fie mereu activa( sa fie mereu in cont in acelasi cuantum). Poti sa ai o suma mai mare in cont. Ma bucur daca ai inteles sistemul .
Bafta!
multumesc frumos.
banuiesc ca trebuie sa fac o cerere, cum procedez? si unde ma adresez?
Direct pe site: [ link extern ]

In ce priveste decontarea, la mine e cu totul invers fata de ce a explicat cazacioc. Din suma platita se tot scade in functie de valoarea solicitata, astfel incat se poate ajunge la 0 daca nu completezi. De altfel, acelasi lucru scrie si in explicatiile de la adresa indicata mai sus: "depozitul se dimininueaza in urma interogarii, cu costul informatiilor accesate si este necesara realimentarea la epuizare".

PS: Va rog sa folositi editarea pentru a adauga ceva unui mesaj deja postat. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

De unde pot afla datele unor asociati de firme? Costica33 Costica33 Am citeva nume la care as dori sa stiu ce fel de afaceri fac, ma duc la ONRC si pot afla inteleg, cit costa? Mai sunt si alte variante? Pe Google am cautat ... (vezi toată discuția)
Arhivare camelia_24mai camelia_24mai as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)