avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde pot afla datele unor asociati de firme?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde pot afla datele unor asociati de firme?

Am citeva nume la care as dori sa stiu ce fel de afaceri fac, ma duc la ONRC si pot afla inteleg, cit costa? Mai sunt si alte variante? Pe Google am cautat insa nu gasesc mare lucru. La Monitorul Oficial se poate cauta prin arhiva online sau in alta parte?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 21:53, 31 Iulie 2012
Va puteti abona la RECOM online al Reg.Comertului, se face o alimentare de cont , si apoi pe masura ce se solicita informatii, se ia din cont o suma care difera in functie de informatie, sumele nu sunt mari. Alt site pe care il puteti accesa contra cost este www.vrajitorul.eu
Multumesc. Din cite stiu eu, vrajitorul da date doar despre firme nu despre actionari, pe mine oamenii ma intereseaza.
Eu stiu ca se pot afla si date despre persoane, am incercat asta anul trecut contra cost, nu stiu acum...
[ link extern ]
RAPORT PERSOANE FIZICE
date de contact
functii detinute in decursul timpului;
locuri de munca avute in trecut;
societatile comerciale unde este actionar / administrator sau in care detine alte functii;
tipuri de afaceri derulate;
prezenta in media sau in alte medii de comunicare;
litigii in care este implicat;
credite bancare contractate;
Alte aspecte (in functie de natura solicitarii clientului nostru).

Eu zic ca s-ar putea afla.
Bravo, super informatie! multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva un site unde ma pot abona pentru a consulta date despre firme? ContSters69724 ContSters69724 am o problema, nu stiu unde sa gasesc un site care sa-mi permita sa scot date despre firme, gen certificat constatator emis de Registrul Comertului. am ... (vezi toată discuția)
Pot solicita la registrul comertului date despre o firma din bucuresti si unde ? ContSters309565 ContSters309565 Persoana fizica Pot solicita la Registrul Comertului ,date despre o firma din Bucuresti ? In regim de urgenta se poate contra cost? Mai concret, furnizare ... (vezi toată discuția)