avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale informatii despre o persoana, legate de asocierea sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

informatii despre o persoana, legate de asocierea sa in soc. com.

cum pot afla in ce firme este asociata o persoana? Multumesc
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 20:38, 19 Ianuarie 2011
Se poate afla de pe recom online, dar insa trebuie sa va faceti un abonament la ei.
Ori la Registrul Comertului contra cost in functie de criteriile lor .
Se poate merge la registrul comertului folosind formularul "comanda eliberare informatii". Penrtu a obtine informatiile pe care le doriti trebuie stiti datele de identificare ale persoanei in cauza.
mai simplu dati pe GOOGLE numele persoanei si MONITORUL OFICIAL, sincer totii ne aspira de banii dar GOOGLE iti da orice informatie PUBLICA.

MOTO: nu mai fiti naivi, nu va obositi sa munciti ca sa i platiti pe altii degeaba.
Corect dar nu fiti asa sigur ca veti gasi toate informatiile pe care le cautati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info re. firma (daca mai exista, locatie, etc) ComisarMiclovan ComisarMiclovan Buna ziua! Caut sa aflu daca o firma care si-a schimbat sediul (nu au spus UNDE B-)se muta) mai e activa, sediul nou, telefoane, etc. 1 Stie cineva o ... (vezi toată discuția)
De unde pot afla datele unor asociati de firme? Costica33 Costica33 Am citeva nume la care as dori sa stiu ce fel de afaceri fac, ma duc la ONRC si pot afla inteleg, cit costa? Mai sunt si alte variante? Pe Google am cautat ... (vezi toată discuția)
Pot solicita la registrul comertului date despre o firma din bucuresti si unde ? ContSters309565 ContSters309565 Persoana fizica Pot solicita la Registrul Comertului ,date despre o firma din Bucuresti ? In regim de urgenta se poate contra cost? Mai concret, furnizare ... (vezi toată discuția)