avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor info re. firma (daca mai exista, locatie, etc)
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

info re. firma (daca mai exista, locatie, etc)

Buna ziua!
Caut sa aflu daca o firma care si-a schimbat sediul (nu au spus UNDE B-)se muta) mai e activa, sediul nou, telefoane, etc.
1 Stie cineva o institutie oficiala, sau un site unde pot afla (contra cost) datele de care am nevoie intr-un proces civil?
2 pot cere instantei sa dispuna identificarea unei persoane care a semnat un act si s-a identificat doar prin serie si nr CI ?

Multumiri anticipate!

PS e vorba de o firma de EXCROCI imobiliari din sectorul 3 ....si fac parte dintr-un clan de TZIGANI. - NU au apucat sa-si duca ticalosia la sfarsit.
Mergand la registrul comertului sau daca aveti un prieten care are abonament la RECOM ONLINE puteti afla si de "acasa"
Va inteleg problemele si nemultumirea, dar cu toata stima, faptul ca sunt platiti din banii nostri nu inseamna ca trebuie sa ne stea in pozitie de drepti la orice cerere de-a noastra, au si ei niste atributii, niste competente....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)
Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)
"bloculete" construite pe strazi de case (maxim p+2) apelevii apelevii buna ziua as vrea sa ma sfatuiesc cu dumneavoastra in privinta unor (presupuse) incalcari ale planului de urbanism al zonei in care locuiesc. pe scurt, in ... (vezi toată discuția)