avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot solicita la registrul comertului date despre o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot solicita la registrul comertului date despre o firma din Bucuresti si unde ?

Persoana fizica
Pot solicita la Registrul Comertului ,date despre o firma din Bucuresti ? In regim de urgenta se poate contra cost? Mai concret, furnizare informatii cu privire la sediul societatii ? Actionari si administratorii firmei ? Puncte de lucru ?
Unde se mege in Bucuresti ? adresa ? exista vre-un formular La registrul comertului sau trebuie facuta cerere ?
Cel mai recent răspuns: mdDentist , utilizator 20:49, 29 August 2018
Datele le puteti obtine de la orice oficiu al registrului comertului.
Formular gasiti tot acolo sau descarcati de aici [ link extern ]
Nu stiu adresa in Bucuresti? Unde este ? acolo pot gasii formulare ? Poti obtine in regim de urgenta in aceasi zi ? sunt din provincie ?
ONRC Bucuresti este la Piata Muncii; acolo gasiti formulare, puteti plati pentru urgenta, dar nu se obtine in aceeasi zi; puteti sa incercati si online, reusind sa obtineti informatiile in aceiasi zi, fara deplasare in Bucuresti, apeland la cineva care are Contract cu ONRC pentru astfel de servicii, evident contracost. Obtineti datele care va intereseaza: sediu, actionari, asociati, puncte de lucru (furnizare informatii EXTINSE).
Deoarece informatiile de la ORC nu se obtin pe loc chiar daca sunt solicitate si taxate cu urgenta, va sfatuiesc sa scoateti un certificat constatator al acelei societati unde veti regasi informatiile dorite, costul fiind 45 lei si il obtineti pe loc.
Evident varianta online ramane cea mai confortabila si comoda daca gasiti pe cineva care are cont recom.
Actele dovada spatiu pentru sediu, primite de la ONRC pot fi aratate tertilor?

Alte discuții în legătură

Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)
Verificarea gratuita a existentei unui actionar in cadrul mai mutor firme asbinvest asbinvest Este posibil verificarea gratuita a unui actionar , referitor la existenta lui in mai multe firme , in baza unui site specializat ? Este cunoscut faptul ca ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)