avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... VERIFICAREA GRATUITA A EXISTENTEI UNUI ACTIONAR IN ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

VERIFICAREA GRATUITA A EXISTENTEI UNUI ACTIONAR IN CADRUL MAI MUTOR FIRME

Este posibil verificarea gratuita a unui actionar , referitor la existenta lui in mai multe firme , in baza unui site specializat ?
Este cunoscut faptul ca in cazul in care vrem sa verificam o firma , in general cerem informatii de la : prieteni din mediul de afaceri , banci pentru verificare CIP , consultare www.antitepari.ro , consultare www.buletinulinsolventei.ro . Din cate stiu verificarea unui actionar , referitor la existenta lui in mai multe firme se face doar contracost la ONRC .
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:54, 21 Octombrie 2009
Din cate cunosc nu cred ca este o astfel de baza de date decat la ORC si este contra cost.
Dar din cate stiu costurile sunt acceptabile.
Exista si un site specializat dar este administrat tot de ORC si este tot contra cost dar cum a mentionat si colegul taxa este acceptabila 45 lei la urgenta .
puteti cauta pe www.recom.ro, cu username guest si parola guest.
cred ca verificarea dupa numele unei persoane pentru a observa in cate firme este asociat este gratuita. daca doriti intr-adevfar sa aflati calitatea de actionar, adica in societati pe actiuni, puteti afla numai de la registrul roman al actionarilor. probabil ca totusi va refereati la SRL-uri.
Utilizarea gratuita pe recom permite cautarea doar dupa denumirea societatii, CUI si numar de inregistrare la registru.
verificarea se face contra cost la ORC .este firesc pentru ca altfel am solicita informatii oricand despre oricine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor alejandraa alejandraa buna...am si eu o intrebare..nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc. vreau sa plec la lucru in strainatate...am fost contactata de o firma...firma este ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)
Pot solicita la registrul comertului date despre o firma din bucuresti si unde ? ContSters309565 ContSters309565 Persoana fizica Pot solicita la Registrul Comertului ,date despre o firma din Bucuresti ? In regim de urgenta se poate contra cost? Mai concret, furnizare ... (vezi toată discuția)