avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca

Buna seara, In Irma cu 5 ani am primitive o amenda pe RATB, dar nu aplati-o si Directia Fiscal a din cadrul primaries din localitatea de domiciliu m-a in judecata si a cerut instantei sa schimbe valoarea amenzii in ore munca in folosul comunitatii.In termenul in care Trebuia as depun intimpinare am achitat amends si am depus la dosar chitanta. Am depus cerere de judecare in lipsa. Judecatorul a admis cererea intimantei si a schimbat amends in ore de munca in folosul comunitatii,spunand can nu am depus intampinare si Nici nu am achitat amenda .Am dreptul la apel. Este corecta o astfel de sentinta? CE am de facut?
Cel mai recent răspuns: lilianacin , utilizator 08:36, 21 Aprilie 2018
Mergeti la arhiva ,verificati daca la dosar se afla originalul taxei precum si cererea formulata de dvs.cand se comunica motivarea sentintei discutati cu un av oportunitatea formularii apelului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru raspuns . Cum ar putea sa ma inlocuiasca mama mea ?Nu locuiesc in localitate..
Numai daca o inputerniciti printr-o procura notariala .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)
Apelul: comunicarea motivelor, obligativitatea angajãrii unui avocat, depunerea întâmpinãrii comerciantu comerciantu un proces cistigat in stadiul de ,,fond,, piritul a facut ,,apel,, (10/01/2014) intrebarea mea este cind voi primi comunicarea din partea judecatoriei ? pentru ... (vezi toată discuția)