avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut certificat radiere fiscala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut certificat radiere fiscala

Buna ziua,
Vreau sa stiu ce este de facut cu privire la o problemă pe care mi-am creat- o singur:
In 2016 am cumparat o motocicleta, am primit certificatul de radiere fiscala de la proprietar, am înscris motocicleta pe mine dar nu am mai ajuns la poliție, deoarece am plecat din tara, pentru a ma trece si acolo in evidenta lor. Intre timp am pierdut certificatul de radiere.
Ce pot face acum pentru a înmatriculat moto pe numele meu avand in vedere ca nu pot contacta fostul proprietar iar eu platesc impozit pe bun?
Cu respect!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
InginerP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:07, 23 Aprilie 2018
In Norme Cod Fiscal se precizeaza:

Organele fiscale locale transmit, în condiții de reciprocitate, informațiile înregistrate în evidența proprie în luna precedentă:

a) conform înțelegerii părților, către organele competente cu înmatricularea/înregistrarea/radierea mijloacelor de transport;

b) către organele fiscale în a căror rază teritorială își au domiciliul contribuabilii dobânditori de mijloace de transport sau în care și-au schimbat domiciliul sau reședința contribuabilii proprietari de mijloace de transport.


Cel putin teoretic ar trebui sa il puteti obtine de la organul fiscal unde achitati impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit mijlocului de transport conform legii 227/2015 dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu [i]]Articolul 471 din Legea 227/2015 prevede ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de ... (vezi toată discuția)
Art. 471 cod fiscal. sistem nou de calcul al impozitului auto? pop sorin pop sorin ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism HritcuDanielValentin HritcuDanielValentin Daca autoturismul este radiat incepand cu data de 19.01.2016,ma poate obliga cineva din administratia locala sa platesc impozitul autoturismului pana la ... (vezi toată discuția)