avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... hotararea 1249
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

hotararea 1249

Poate cineva sa ma ajute sa gasesc Hotararea 1249/2009 din 21 octombrie 2009, pentru modificarea HG 112/2009 , privind functionarea Garzii de mediu si HG 459/2005 privind reorganizarea si functionarea ANPM ?, am informatii ca ar fi aparut in MO 723/26 octombrie 2009, probabil alta parte decat I-a?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: odishor , utilizator 07:05, 28 Octombrie 2009
incercati pe site-urile juridice; dreptonline.ro spre exemplu.
am incercat, dar nu o gasesc nicaiei, dar este trecuta in acest monitor oficila din 27 octombrie de fapt
incercati pe site-ul monitorului oficial.
am incercat peste tot, textul integral nu l-am gasit nicaieri.Va fo o hotarare controversata, deoarece ea nu a parcurs etapele necesare aprobarii ei, si iata ca este si aprobata, de negasit sa o consultam, avem doar proiectul de hotarare,care si acesta a fost publicat foarte tarziu.Oricum va multumesc ptr sugestii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)
Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice la legea nr. 230 din 2007 ContSters14496 ContSters14496 Au fost sau nu publicate in Monitorul Oficial al Romaniei Normele Metodologice ale Legii nr.230 din 2007? Peste tot se afirma ca au fost aprobate prin 19 ... (vezi toată discuția)